MENU
-Tartaletki z kremem z pieczonej papryki, z kruszonką orzechowo parmezanową (30 szt 150zl)
-Tartaletki z kremem z pieczonego buraka i koziego sera, z musem truskawkowym z chili, rukolą i orzechami włoskimi (30 szt 150zl)
- Warzywna tarta z młodym szpinakiem, cukinią, pomidorkami koktajlowymi oraz serem gorgonzola, na kruchym, maślanym spodzie (12 porcji 150 zł)
- Paszteciki z kruchego ciasta, z nadzieniem z czarnej soczewicy, z karmelizowaną cebulką duszoną ze śliwkami suszonymi na czerwonym winie (30 szt 150zł)
- Kanapki z pastą z pieczonych buraków i soczewicy, z fetą i wytrawnym musem truskawkowym z chili, zwieńczone prażonymi, słonymi migdałami (20 sztuk 185 zł)
- Mini kanapki z aromatycznym pasztetem z czarnej soczewicy, karmelizowaną cebulką i śliwkami suszonymi, zwieńczone ogórkami kiszonymi (20 sztuk 120 zł)
- Drożdżowe cebulaki z karmelizowaną cebulką i tymiankiem (20 sztuk 100 zł)
- Świderki drożdżowe z sosem pomidorowym, serem cheddar i włoskimi ziołami (20 sztuk 100 zł)
-Śliwki suszone nadziewane orzechami włoskimi, zapiekane w plasterkach bekonu (30 sztuk 150 zł)
Słodkie
- Obłędnie czekoladowe ciasto z polewą lawendową, ozdobione jadalnym złotym pyłkiem (12 porcji 150 zł)
- Delikatny i kremowy sernik waniliowy z polewą słony karmel, zwieńczony wiankiem karmelizowanych migdałów (12 porcji 150 zł)
- Tartaletki z pralinką cytrynową z wanilią i płatkami piwonii 25 sztuk 110 zł
- Cytrynowo-waniliowe ciasteczka maślane, którym nadajemy przeróżne kształty, ilustrujące charakter okazji (25 sztuk 150zl)
- Mini serniczki waniliowe z musem owocowym 15 sztuk 120 zł
- Kremowa i rozpływająca się w ustach pralina czekoladowa w ozdobnej formie, podawana ze świeżymi owocami (około 20 porcji 120 zł)
- Tort z kremem waniliowym i musem truskawkowym, zwieńczony świeżymi owocami, płatkami kwiatów i złotem (13 porcji 170 zł)
- Tort wielokrotnie czekoladowy z wiśniami i karmelizowanymi migdałami (13 porcji 200 zł)